Retningslinier for brug af Kajakkaj.dk

(Gældende fra 6. april 2017)

 

Når du anvender Kajakkaj.dk (opretter dig som bruger, besøger siden og/eller benytter indhold fra siden generelt), så forpligter du dig til at opretholde nedenstående vilkår:

 1. at fremtræde med en god og høflig opførsel alle steder på Kajakkaj.dk
 2. ikke at afgive oplysninger eller information, der er usande eller på anden måde vildledende,
 3. ikke at anvende stødende sprogbrug eller optræden i øvrigt - herunder negativ omtale af personer eller firmaer, samt racistiske og stødende indlæg/kommentarer.
 4. at overholde gældende lovgivning (herunder aftaleloven, forbrugeraftaleloven, købeloven og markedsføringsloven)
 5. ikke at krænke tredjemands rettigheder, herunder tredjemands ophavs-, varemærke-, eller andre immaterielle rettigheder, eksempelvis ved at sælge kopivarer, offentliggøre ulovlige musik- eller videofiler, mv.
 6. ikke at kopiere, ændre eller distribuere andre brugeres oplysninger eller indhold oprettet af andre brugere.
 7. at afholde dig fra at distribuere spam, kædebreve, pyramidespil samt andet, der ikke er relevant for Kajakkaj.dk’s brugere.
 8. ikke at tilegne sig adgang til Kajakkaj.dk’s hjemmesider og indsamle indhold til noget udenforstående formål uden skriftlig forudgående tilladelse.
 9. ikke på uberettiget måde at indsamle oplysninger om andre brugere, herunder disses e-mail-adresser eller andre personlige oplysninger.
 10. ikke at distribuere virus eller andre teknologier, der kan skade Kajakkaj.dk eller brugerne af Kajakkaj.dk, herunder disses interesser, data eller ejendom.
 11. ikke at etablere et link til Kajakkaj.dk på en sådan måde, at indhold herfra gøres tilgængeligt på andres hjemmesider, uden forudgående skriftlig tilladelse.
 12. ikke at oprette falske brugerkonti.
 1. for at få det fulde udbytte af Kajakkaj.dk, så skal du oprette en konto. Du må ikke have flere konti på Kajakkaj.dk (medmindre erhvervsbruger og privatbruger er én og samme person).

 

Brug af ’Annoncer’

Annoncer skal være relateret til kajak- og kanomarkedet. Annoncen skal som minimum indeholde de med * markerede felter og alt der sættes til salg skal du være ejer af. Alle billeder skal du have rettighed til (du må ikke bruge billeder fra andres annoncer) og billederne skal indeholde dét, du vil sælge. Billeder skal være af god kvalitet, så dine købere får en god og præcis præsentation af dét, du vil sælge. Som udgangspunkt er det gratis at oprette annoncer, men ønsker du en fremhævet annonce, så vil prisen for dette altid fremgå ved oprettelsen af annoncen. Andre brugere har mulighed for at stille spørgsmål til din annonce – sørg for at svare inden for rimelig tid, så alle får en god oplevelse. Pkt. 1-13 ovenfor er vigtige at iagttage og huske, når du opretter eller kommenterer på en annonce.

Brug af ’Forum’

Brug af ’Forum’ skal være relateret til Kajakkaj.dk’s formål. Du kan f.eks. starte debatindlæg, hvor du vil høre om andres synspunkter m.m. Brugen af ’Forum’ sætter krav til din måde at skrive på og din måde at svare andres indlæg på. Pkt. 1-13 ovenfor er vigtige at iagttage og huske, når du anvender forum. Husk ’Forum’ er til for alle og skal være et positivt sted at besøge!

Brug af ’Artikler’

Er du erfaren kajakbruger, dygtig til at fixe en skadet kajak eller bare har noget relevant på hjerte, så kan du bruge ’Artikler’ til at komme ud med dit budskab. Igen skal du huske at iagttage pkt. 1-13 ovenfor. Alle brugere på Kajakkaj.dk vil have mulighed for at kommentere din artikel og er dit budskab ikke relevant for siden, vil det blive anmeldt og din artikel slettes automatisk. Så sørg for at dét du vil skrive om er relevant for andre brugere, før du opretter en artikel. Erhvervskonti kan ikke oprette artikler.

Brug af ’Spots’

Spots er alle de fede steder af tage hen, når man er på tur. Alle brugere kan oprette spots, men husk! – det skal være relevant for Kajakkaj.dk’s brugere. Erhvervskonti kan ikke oprette spots.

Brug af ’Events’

Har du eller din klub et fedt event, som du mener skal deles på Kajakkaj.dk, så er det mere end velkomment. Husk igen, at det skal være relevant for Kajakkaj.dk’s brugere. ’Events’ vil blive annonceret på forsiden af Kajakkaj.dk, så sørg for, at det præsenterer sig pænt med et flot billede og en god beskrivelse af selve begivenheden (eventen).

Generelt

Kajakkaj.dk stilles gratis til rådighed for dig. Brug derfor siden med omtanke og respekt. Der sidder ikke et kæmpe hold af administratorer og vedligeholder siden – det er der simpelthen ikke penge til. Så derfor er alle brugere ansvarlige for at overholde pkt. 1-13 ovenfor samt ’Vilkår for brug af Kajakkaj.dk’, så alle der bruger siden får en positiv og behagelig oplevelse.