6. april 2017

Gældende priser for brug af Kajakkaj.dk

Private

Det er gratis for private at oprette annoncer, artikler, spots og events. Med private menes privatpersoner og klubber. Hvis private ønsker at en annonce skal vises på forsiden af Kajakkaj.dk, så koster det et beløb for perioden på kr. 49.- pr. annonce.

Erhverv (alle priser ekskl. moms).

Når der oprettes bannerreklamer, annoncer eller events, så koster det et beløb for den valgte periode.

Alle annoncer eller events SKAL være kajakrelaterede for at blive accepteret og skal overholde gældende vilkår og retningslinjer som du accepterer ved brug af Kajakkaj.dk.

Annoncer:

Vi har gjort det let for dig, der vil oprette annoncer. Du kan tilkøbe en periode – og i den periode kan du frit oprette op til 5 annoncer i perioden. En annonce henviser direkte til din egen hjemmeside som et link med en tekst og et billede. Alle annoncer løber standard i 30 dage og skal herefter fornyes ved at aktivere annoncen igen i kontrolpanelet.

Priserne er som følger:

14 dage             kr. 199,00

30 dage             kr. 350,00

90 dage             kr. 900,00

180 dage          kr. 1.550,00

360 dage          kr. 2.550,00

Opretter du mere end 5 annoncer, så vil du blive opkrævet kr. 49.- pr. ekstra annonce.

Events:

Ønsker du at oprette en event (f.eks. åbent hus, tilbudsmarked osv.), så har du mulighed for at gøre dette via kontrolpanelet. Din event vises i max. 30 dage og udløber automatisk, når din event er afholdt indenfor perioden. Sørg for at billederne er af god kvalitet, så din event præsenterer sig pænt (kommer på forsiden, hvis der er tilstrækkelig mange positive vurderinger af din event).

Pris for en periode på 30 dage, pr. event er kr. 1.299.-

Bannerreklamer:

Du har mulighed for at reklamere for din virksomhed med et topbanner eller et sidebanner. Disse reklamer behøver IKKE at være kajakrelaterede, men skal overholde gældende vilkår og retningslinjer som du accepterer ved brug af Kajakkaj.dk.

Topbanner koster kr. 2.999.- for 30 dage. Topbanner vil være i størrelsen 850x170 pix.

Sidebanner koster kr. 1.999 for 30 dage. Sidebanner vil være i størrelsen 300x200 pix. Sidebanner vises også på forsiden!