Velkommen til Kajakkaj.dk!

 

Vores største ønske er at lave en fantastisk platform som alle danske kajakbrugere kan få gavn og glæde af. 

50% af overskuddet fra Kajakkaj.dk går til en pulje som alle danske kajakklubber kan søge penge fra. Støtten kan søges fra 1. april til 15. april. Se mere her.

Der er masser af forskellige kajaksider på nettet – men ingen samler det hele ét sted for kajakfolket – derfor er Kajakkaj.dk kommet til live.

Kajakkaj.dk er gratis at anvende for private brugere - så skynd dig derfor at oprette en konto for at kunne anvende Kajakkaj.dk fuldt ud.

Det koster først noget, hvis du vil have din salgsannonce på forsiden, eller hvis du har en forretning og vil reklamere for den her på siden. Priser vil ALTID fremgå tydeligt og du kan ikke blive opkrævet noget beløb, før du selv har accepteret det.

Vi håber at se en masse søde, rare og aktive mennesker herinde - som vil deltage aktivt i forum, oprette spændende artikler eller anbefale fede spots at tage på tur til. Der kan også oprettes events, så vi får samlet alle kajakaktiviteter i Danmark herinde.

Vi tager altid imod gode råd og konstruktiv kritik, så send en mail til os på risros@kajakkaj.dk og vi vil tage det med i den fortsatte udvikling af siden.

 

Mange hilsner

Team Kajakkaj