Havkajak - guide til det Sydfynske Øhav

Havkajak - Guide til Det Sydfynske Øhav Guiden giver tips og tricks til sejladsen, og den rummer tre folder med i alt seks kort: Et oversigtskort over hele Øhavet og fem detaljerede kort at ro efter. Kortene er trykt på vandfast papir og pakket sammen med håndbogen i en plastikpose med praktisk lynlås.
I bogen finder du 20 forslag til øhavstogter. Det korteste er 12 kilometer, men vælger du kongeetapen Øhavet rundt, er distancen 100 kilometer. Du får naturligvis oplysninger om seværdigheder og oplevelser undervejs, og du kan supplere turbeskrivelserne med fyldige afsnit om Øhavets natur og kultur, om livet på øerne og i købstæderne.
Kajakguiden omtaler nyskabelser i Øhavet siden førsteudgaven for otte år siden, bl.a.: 15 nye unikke shelterpladser. Kystnær overnatning i fine, arkitekttegnede shelters i flere størrelser. Nye operatører. Liste over de mange, som udbyder kurser og/eller udlejer kajakker Find Haletudsen. Nye oplevelsescentre på småøerne
Den nye udgave rummer naturligvis også alskens opdateret information om sikkerhed til søs, faciliteter, transport, overnatning og turistbureauer omkring Det Sydfynske Øhav.
Som oftest, når Naturturisme I/S står bag: Du får alt at vide om, hvordan du bedst muligt tager hensyn til Øhavets enestående natur, når du ror rundt derude - især det unikke fugleliv på øer og holme.
God tur.
Kan købes her: https://www.plusbog.dk/havkajak-guide-til-det-sydfynske-oehav-naturturisme-i-s-9788799980901/


Skrevet d. 15.11.2017 09:57
Kajakkaj A.

Hvad synes du om indholdet?

4.00

Kommentarer

Der er ingen kommentarer, men du kan blive den første!