Sommertræf i uge 30SOMMERTRÆF
I uge 30 ( d. 23. – 29. juli 2018) går det løs igen med det største af Havkajakroernes årlige træf. Denne gang ved Limfjorden tæt på Viborg, Skive og Hvalpsund kun en times kørsel fra Aarhus.

På træffet kan du opleve:

Primitiv camping i smuk natur, mulighed for telte, campingvogne, autocampere eller hængekøjer i trætoppene. Samtidig er der toilet og bad på pladsen
Ture på forskellige niveauer langs kyster eller ud i Vesterhavets bølger afhængig af din smag
Temature med historie, muslingefiskeri, isfugle eller Jeppe Aakjær
De mange smukke og forskellige områder omkring Limfjorden, Hjarbæk Fjord, Hald Sø, de fem åer, der løber ud i Limfjorden, Sallingland, Jegindø, Thyholm, Oddesund, Venø og Mariagerfjord og Vesterhavet
Workshops med rul, knob, tovning, turledelse, incident management, IPP3 og træklatring
På lejrpladsen vil en lokal sportsklub stå for cafeen med pølser, friskfangede muslinger fra Limfjorden og diverse drikkevarer. Den lokale trubadur stiller op. Onsdag vil der være fælles middag og lørdag festmiddag med danseorkester. I øvrigt er der rimelige, billige spisemuligheder i Virksund, Lundø og Hvalpsund og lidt finere kro mad i Hjarbæk, Skive og Hvalpsund. Der er plads til 500 mennesker på pladsen, hvilket forhåbentligt er alle der gerne vil med.

Vi er selv-organiserende. Vi har ingen folk ansat til at gøre rent for os, så vi vil efterspørge frivillige til at tage en tjans med toiletrengøringen, rydde op i fællesteltet osv. Træfgruppen og en gruppe faste hjælpere vil gøre næsten alt for, at alle får en dejlig uge.

I det hele taget går sommertræffet ud på at give gode oplevelser til hinanden, hvor vi får brugt os selv fysisk, hygger os socialt og får dejlige naturoplevelser med hjem, så vi kan klare os til næste træf.

Hilsen Træfgruppen

Ny beslutning fra bestyrelsen angående camping på træf:

De nugældende regler er således:
Indeholdt i træfgebyret tilbydes en mulighed for overnatning i telt, og ønskes der overnatning i campingvogn/autocamper dækker deltagere selv en eventuel merpris (typisk på campingplads) og opstilling vil ske på anvist/område (se mere på hjemmesiden under det enkelte træf).

På flere træflokaliteter bliver der stillet krav om etablering af køreplader og/eller betaling for reetablering af området eller decideret forbud mod kørsel. Træfgrupperne vil dog altid bestræbe sig på at henvise til et område, der kan benyttes af campingvogne og autocampere.

Se mere på: http://www.havkajakroerne.dk/?page_id=620

Kommentarer og spørgsmål
Ingen kommentarer. Du kan blive den første!
Kajakkaj .

Hvad synes du om indholdet?

4.00

Detaljer
Hvornår 23.07.2018 10:00
Adresse Sundstrupvej 20
Postnr. / By 8832 Skals