Havkajak i Kroatien 20184 DAGES KAJAKTUR MED TELT OG ERFAREN DANSK KAJAKINSTRUKTØR - PRIS KR. 2.995
LØRDAG DEN 19/5 TIL ONSDAG DEN 23/5 2018

Drømmer du om varmt og klart rovand under kølen, solskin og godt selskab ovenvande? Så tag med Opdag Verden på denne tur til Adriaterhavet i Kroatien. Kroatiens skærgård er et lækkert og usædvanligt velegnet sted til eventyr på vandet med havkajak. Det frodige skærgårdsmiljø og det klare varme vand gør det til et oplevelsesrigt og samtidigt beskyttet rovand for nybegyndere. De små isolerede stenstrande i bugterne giver rig mulighed for tissepauser og snackstop, klippeudspring og en kølende dukkert. Vores udgangspunkt er byen Split, hvor vi ror i fire dage mellem øerne ud for byen. Der er instruktion i pakning af kajakken til turen og undervejs vil der være mulighed for at få genopfrisket, og lege med, tekniske færdigheder.

Hvem kan deltage?
Niveauet er tilsigtet begyndere med et Euro Paddle Pass niveau 2 eller tilsvarende. Det er en fordel at have prøvet dagsture før så man ved man kan sidde flere timer ad gangen i en havkajak på vandet henover en hel dag.

Hvor langt skal vi ro om dagen?:
Vi tilsigter ca. 15 km hver dag.

Overnatningsform:
Vi sover i telt, bivuak eller under åben himmel på selve turen. Sidste nat overnattes valgfrit på vandrehjem eller lignende i Split. Undervejs overnattter vi en enkelt nat på campingplads (egenbetaling).

Mad og vand:
Du står selv for forplejning, men vi køber ind sammen ved turstart. En enkelt aften er der campingfaciliteter. Eventuel fælles mad kan koordineres med de andre deltagere i turens gruppe på Mødestedet på Opdag verdens hjemmeside. Vi køber flaskevand lokalt ved start og undervejs.

Turleder: Jes Lindrum Brinch. Certificeret Instruktør 3 i Dansk Kano- og Kajakforbund og har siden 1999 roet mere end 20.000 kilometer i Danmark, Sverige, Norge, Island, Grønland, Kroatien og Italien.

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er en der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen på tur. I trygge hænder kan du nyde mere og vide at du får det bedste af området du er på tur i.

DSC03174

HVAD KOSTER DET?
Du køber selv din transport og bruger dit eget telt og udstyr eller deler med andre deltagere. Der kan lejes havkajakudstyr i Kroatien for €35 pr dag. Overnatningen på camping undervejs koster ca. €14 pr. person. Vi laver turen, informerer dig om alt hvad du skal gøre og sørger for en certificeret dansk havkajak turleder.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger: Prisen for turen, plus din mad, udstyrsleje og transport. Samlet pris bliver totalt ca. 6.000 kr.

Der kan købes en samlet udstyrspakke for €35 per dag i Kroatien. Den indeholder kajak, pagaj, vest, skørt og sikkerhedsudstyr. Med i det, er muligheden for at låne simpelt lejrudstyr; telt, liggeunderlag og sovepose.

Transport:

Fly fra København med fx Norwegian der har direkte flyvning fra København der passer tidsmæssigt.
Norwegian: Afgang Kbh. kl. 06.10 med ankomst Split 08.25. Hjemrejse afgang Split kl. 11.05 med ankomst Kbh. 13.20.

Bil: Der er små 2000 km til Split fra København. Men man kan også flyve til fx Zagreb, Zadar eller Dubrovnik og billigt leje en bil så man får kørsel langs den smukke kystlinje med.

P5141068

KR. 2.995
2.495,- FOR PLUS-MEDLEMMER
DU SPARER KR. 500, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til

Se arrangementet her: https://www.opdagverden.dk/ture/havkajakture-i-kroatien/havkajak-i-kroatien-320

Kommentarer og spørgsmål
Ingen kommentarer. Du kan blive den første!
Kajakkaj .

Hvad synes du om indholdet?

4.00

Detaljer
Hvornår 19.05.2018 09:00
Adresse Uvala Baluni 8
Postnr. / By 21000 Split