Et eksempel på en artikelValg af kajak?

Som nybegynder kan det være svært at vælge en ny kajak. Skal den være lang? Kort? Bred? Hvad kan den bære og hvor meget vejer den? Skal jeg kunne lave en grønlændervending og må jeg ro ud alene?
Der findes masser af info på nettet som giver svar på mange af de spørgsmål man sidder med som nybegynder. Problemet er bare at finde det hele. Derfor har jeg prøvet at samle lidt nyttig viden i denne artikel. Håber det kan bruges – og kommentér gerne eller ’like’ min artikel.
Kom godt i gang!

For det første! Meld dig ind i en kajakklub. Dels lærer du en masse nyttige ting og dels får du en masse søde mennesker at dele dine oplevelser med. For 1. regel er: Ro ALDRIG ud alene!
Selve valget af kajak er ikke bare lige og råd er svære at give. Hvad der rigtigt for mig er måske ikke det rigtige for dig, men her er nogle af mine erfaringer. En plastik kajak tåler næsten alt, men er svær at lave reparationer på hvis det går galt. Glasfiber er mere sart, men forbavsende stærk og er nemmere at lave reparationer på. Start med en kajak med ror (et der kan foldes op) og find en pagaj, der er let. Mange kajakforhandlere har lavet lange lister med forskellige kajakkers egenskaber - søg lidt rundt på nettet.

Du kan også søge information på http://www.kajakinfo.dk – derinde er en side, hvor du får overblik over 100 kajakker.

Derudover så kan du helt sikkert, med tiden, finde en masse nyttig info herinde på Kajakkaj.dk

Kommentarer og spørgsmål
Ingen kommentarer. Du kan blive den første!
Kajakkaj A.

Hvad synes du om indholdet?

3.00